V troch zemplínskych okresoch opravia cesty za takmer 86 miliónov Sk

12.09.2005 Humenné

Humenné 12. septembra (TASR) - Takmer 86 miliónov Sk získala humenská oblastná správa Správy a údržby ciest Prešovského kraja na opravy povrchu vozoviek v Hu...
Humenné 12. septembra (TASR) - Takmer 86 miliónov Sk získala humenská oblastná správa Správy a údržby ciest Prešovského kraja na opravy povrchu vozoviek v Humenskom, Sninskom a Medzilaboreckom okrese.

Z celkové úseku vozoviek 2. a 3. triedy s då žkou 44,7 kilometra (km) opravili humenskí cestári od júna do dnešného dňa zhruba 38 km. Náklady na rekonštrukcie spomínaných ciest si doposiaľ vyžiadali 73,8 milióna Sk. \"Zvyšný objem finančných prostriedkov využijeme na opravu ciest medzi Humenným a Lackovcami, Sninou a obcou Pichné a v Medzilaboreckom okrese medzi obcou Radvaň nad Laborcom - Valentovce, Oľkou a Radvaňou a v obci Rožkovce, \" uviedol dnes pre TASR riaditeľ humenskej oblasti Vasil Guzan. Dodal, že spomínanou opravou sa výrazne zlepšila zjazdnosť opravených úsekov ciest, ktoré boli v havarijnom stave. S ukončením plánovaných opráv ciest počítajú do 15. októbra.
Podľa Guzana potrebujú humenskí cestári ďalšie financie na opravu viacerých komunikácií a mostov v troch uvedených okresoch.
 

Vyberte región